Kauden ensimmäinen lasku Aittakuruun

Joulunajan vietimme kotona Oulussa, mutta uuden vuoden viettoon suuntasimme jälleen Pyhälle. Ajoimme Pyhälle myöhään torstai iltana lumisateessa. Lumisade jatkui myös koko perjantai päivän ja  sekös meille sopi : )  Rinteet olivat loisto kunnossa ja ihanan pehmeät. 
Ystäväni Lumiksen isä Rami oli kuullut, että joku oli käynyt laskemassa jo Aittakurussa ja siellä olisi pehmeää lunta. Meitä hieman epäilytti olisiko lunta tarpeeksi, mutta olihan sitä pakko mennä tarkistamaan asia. Koska oli jo iltapäivä ja hämärää, niin otsalamppuja taas tarvittiin.




Aittakurun päälle saavuttuamme huomasimme, että kuruun ei oltu laskettu vielä montaakaan kertaa. Päätimme laskea ylhäältä teatterille päin. Lumiksen isä Rami laski edeltä ja pehmeää lunta tuntui rinteessä riittävän, eivätkä sukset kolisseet kiviin. Lähdimme sitten Lumiksen kanssa perään. Lasku oli tosi hyvää nilkkapyydaa! Kannatti tulla :)



Kurun pohjalta umpihangessa pois tarpominen taas olikin oma lukunsa. Pikku hikihän siinä tieten tuli. Sinnillä sieltä kuitenkin kipusimme. Alkoi olla jo melko hämärää, kun metsän siimeksestä saavuimme Wurstin eteen. Kyllä yksikin hyvä offarilasku korvaa monta normi rinnelaskua!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

The Original Free´kend 2018

Talvea odotellessa